Rapunzel de musical in Rijswijkse Schouwburg

Op zaterdag 6 feb om 15:00 en 18.30 uur komt de betoverende familievoorstelling Rapunzel De Musical in de Rijswijkse Schouwburg. Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, is te zien zijn als de mooie Rapunzel met de magische, lange vlecht die wordt opgesloten in een toren, waar ze wacht op haar redder. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, keren terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scènes voor jong en oud. Samen met vrolijke muziek maakt dit Rapunzel De Musical tot hét familiesprookje van dit seizoen.
Het mooie prinsesje Rapunzel bezit magisch haar. Op een dag wordt ze ontvoerd en opgesloten in een hoge toren, door een gemeen tovenaarsduo die het haar willen hebben. Elke dag moet Rapunzel haar vlecht uit het torenraam laten zakken, zodat de tovenaars naar boven kunnen klimmen. De jaren verstrijken en Rapunzel groeit in eenzaamheid op tot een knappe vrouw, dromend van een dappere prins die haar zal bevrijden. Zal haar redder ooit komen?

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesmodeshow. Je maakt dan ook nog eens kans op mooie prijzen. Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling in het echt, tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even swingen tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.