Het populairste sportteam van Rijswijk

Zes geselecteerde sportteams uit de regio Rijswijk gaan tussen 12 februari en 15 april met elkaar de strijd aan. Dit keer niet op het speelveld, maar in een uitgaansgelegenheid. Na de eerste en tweede helft op het veld, wordt De Beste Derde Helft afgetrapt in Tons Muziek en Eetcafé. Elk team is geselecteerd door het bestuur van de desbetreffende sportvereniging op basis van populariteit en teamspirit. Voor elk team stelt Tons Muziek en Eetcafé zijn locatie een avond beschikbaar. De teams moeten hun populariteit bewijzen door zoveel mogelijk vrienden en fans op hun derde helft te krijgen.
Welk team wint wordt op zaterdag 16 april door 3FM-deejays bekendgemaakt tijdens het grootste sportfeest van Nederland in Studio A12 bij Utrecht. Het populairste team van Rijswijk gaat naar een feestweekend in en rondom Walibi Village dat speciaal voor sportteams is georganiseerd.

De strijd om De Beste Derde Helft wordt vrijdag 12 februari gestart door de heren van KRSV Vredenburch Zami 2.

De deelnemende teams zijn verder: Forem Sport 9 heren op 26 februari, Hercules 4 dames op 11 maart, DKC 5 heren op 25 maart, Semper Altius 5 heren op 1 april, en Haaglandia 1 dames op 15 april.