Bewoners overlopen inbrekers, getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen van een woninginbraak op zaterdag 30 januari op de Verhagen Metmanstraat. Rond 19.45 uur kwam de 54-jarige bewoner aan bij zijn woning. Hij zag dat er op dat moment werd ingebroken en belde de politie. De twee inbrekers hadden door dat ze waren betrapt en probeerden te ontkomen. Tijdens hun vlucht bedreigden ze de bewoner met een steekwapen en sloegen zij iemand met een voorwerp die hen probeerde tegen te houden. De politie zoekt getuigen. Signalement De verdachten betreffen twee lichtgetinte mannen tussen de 20 en 30 jaar oud. Eén dader droeg een zwarte jas met een donker spijkerbroek. Ook de andere dader was in het donker gekleed. Eén van hen had een muts of pet op. Tips?
Bel de politie! Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u iets verdachts gezien op de Verhagen Metmanstraat rond het tijdstip van de inbraak? Alle informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders is welkom.

Neemt u contact op met de districtsrecherche van Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.