Rijswijk.nl wordt sneller, duidelijker en vollediger

Wat is oud in digitaal land. De ‘oude’ website dateert van 2011. Toch wil de gemeente Rijswijk een nieuwe website. De techniek is vernieuwd, de snelheid is groter, de mogelijkheden anno 2016 zijn groter. En ook zijn nieuwe media zoals Facebook belangrijker geworden. Aangezien inwoners er gebruik van maken vroeg de gemeente groepen Rijswijkers eens een paar uur aan de slag te gaan. Met als belangrijkste opdracht te kijken of de informatie is te vinden, de teksten begrijpelijk zijn en de vormgeving aanspreekt.
Ook de digitale redactie van Omroep Rijswijk/Feel Good Radio mocht aan de slag. Wel, wij vonden snel in welke Rijswijkse woonwijk huizen worden gebouwd, je grootvuil moet brengen, wie de wethouders zijn, hoe je je inschrijft voor een sociale woning.

Aan de hand van alle reacties wordt de site verder aangescherpt. De versie die wij zagen is nu alweer achterhaalt. Daarom hebben we ook beloofd niets te laten zien.

Oh, uiterlijk maart is de nieuwe site operationeel. Dan kan heel Rijswijk aan de slag. Gewoon even voor gaan zitten en snel heb je alles onder de knie !