Valetodoo maakt onmogelijke mogelijk

Wethouder Marloes Borsboom heeft woensdag 20 januari om 11.00 uur aan de Nassaukade 3 het bedrijf Valetodoo, ‘Van leven tot dood’ geopend. Valetodoo geeft vanuit ervaringsdeskundigheid woon- en leefadvies Valetodoo is ontstaan doordat de vrienden Dick Kuiper, Fred de Jong en Titia van Vliet tot de ontdekking kwamen dat mensen veel te veel moesten betalen voor woningaanpassingen en ook veel te vaak kregen te horen dat het onmogelijk was om zelfstandig thuis te blijven wonen. “Onmogelijk mogelijk maken is een van de kernpunten”, is hun credo.
Expertise op het gebied van zorg, bouwkunde en administratie werd gebundeld en zo ontstond Valetodoo. In het Portugees de betekenis: ” het is het helemaal” in het Nederlands: van leven tot dood tot uw dienst.

“Ieder mens is uniek, iedere situatie is uniek, iedere VVE is uniek, iedere handicap is uniek, iedere oudere is uniek. Daarom bieden wij Van Leven Tot Dood ofwel Valetodoo unieke oplossingen. Dat doen wij vanuit een ketensamenwerking met aannemers, administratiekantoren, erkend verhuizer, uitvaartzorg en waar nog geen samenwerking is zoeken we ernaar”.
In de visie van Valetodoo bepaalt de hulpvrager de ondersteuning die hij of zij wenst, Valetodoo levert dan ook onderscheidend maatwerk. Woorden als flexibel, divers, menselijk, volwaardig en respect zijn vanzelfsprekend bij Valetodoo.
“Tevredenheid in het vertrouwen dat senioren zich geen zorgen hoeven te maken over de dag van vandaag en die van morgen. Ze mogen er niet alleen voor staan, Valetodoo staat naast hun”, benadrukken ze.

Meer informatie op telefoon: 06 83 69 31 74 of www.valetodoo.nl