Beleef de Haagse sfeer van Louis Couperus

Boek nu in de Rijswijkse Schouwburg kaarten voor de voorstelling van Eline Vere, de worsteling van een jonge vrouw op zaterdag 30 januari om 20.15 uur en ontvang gratis toegang tot het Louis Couperus Museum in Den Haag. Op vertoon van uw theaterticket, kunt u tot en met 30 april gratis het werk en leven van Louis Couperus ontdekken. Het museum is gevestigd op de parterre van Javastraat 17 in de Haagse Archipelbuurt, de negentiende-eeuwse stadswijk waar zoveel personages uit Couperus’ boeken ronddwalen, zoals Eline Vere uit de gelijknamige roman. Couperus kende de buurt als geen ander.
Eline Vere is een van de bekendste romanpersonages van de Nederlandse literatuur. In de gelijknamige debuutroman van Louis Couperus wil een keurig Haags meisje ontsnappen aan de keurige mannen, de sleur en het corset van haar milieu. Ze betaalt een hoge prijs: uitstoting, verwarring en tenslotte de dood

Bent u al in het bezit van kaarten voor de voorstelling van Eline Vere? Uiteraard kunt u dan ook gratis naar het Louis Couperus Museum op vertoon van uw theaterticket.
Heeft u al een bezoek aan het Louis Couerus Museum gepland staan? Bewaar uw kaartje dan goed. Op vertoon van uw museumticket ontvangt u € 4,- korting op een theaterkaartje voor de voorstelling van Eline Vere op 30 januari in de Rijswijkse Schouwburg.