Expositie van Fotoclub F70 in Bibliotheek

In de theaterzaal van “de Bibliotheek aan de Vliet”, Eisenhowerplein 101 in Rijswijk, wordt de jaarlijkse expositie van Fotoclub F70 gehouden. De expositie wordt geopend op zaterdag 9 januari 2016 om 14:00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de foto´s worden bekeken. Gedurende deze officiële opening zijn er leden van F70 aanwezig om vragen te beantwoorden. De foto’s zijn van leden van F70, waarbij geen speciaal thema of onderwerp hoefde te worden aangehouden: het stond iedere inzender vrij een foto naar keuze te exposeren.
Belangrijk is dat F70 een laagdrempelige en sociale fotoclub is die zich richt op digitale fotografie. Niet alleen de startende amateurfotograaf maar ook de gevorderde fotograaf zijn van harte welkom. Elke dinsdagavond houdt F70 clubavond, een avond die altijd goed bezocht wordt. Naast het bestuur heeft F70 een actieve Evenementencommissie die een afwisselend en leerzaam jaarprogramma samenstelt. Het verbreden van de fotografische kennis wordt aangemoedigd door de mogelijkheid deel te nemen aan gezamenlijke foto-evenementen, fotoprojecten, competities, workshops en exposities. Verplichte, maar ook vrije onderwerpen komen aan bod. Belangrijk is ook dat de leden niet alleen zelf bepalen waar ze aan meedoen, maar ook in welk tempo zij zich willen ontwikkelen.

Gastsprekers
Echte hoogtepunten in het jaarprogramma zijn de presentaties van bekende of spraakmakende fotografen. Deze gastsprekers tonen niet alleen hun werk; ze geven tips en delen hun inspiratie. Ook komend seizoen staan er weer boeiende onderwerpen op het programma. Alles altijd afgestemd op de behoefte van de leden.

Cursussen
Voor beginnende leden en niet-leden worden regelmatig fotocursussen gegeven. Ook niet-leden wil F70 aanmoedigen de prachtige mogelijkheden van het digitaal fotograferen te ontdekken.

Nieuwsgierig geworden naar wat F70 doet, naar de mensen en naar de sfeer? Kom gerust eens langs voor een kennismakingsavond. Bezoek de site www.fotoclubf70.nl en kijk welke avond u het beste schikt!