Gratis Rijswijks Kerstdiner in stadhuis

Na het overweldigende succes van de eerste Rijswijkse Resto VanHarte in Cardia Onderwatershof komt de tweede er nu aan. Op 23 december is er een speciale kerst editie. De Kerst Resto VanHarte wordt georganiseerd op het stadhuis van Rijswijk. De burgemeester en wethouders van Rijswijk nodigen iedereen uit om naar dit kerstdiner te komen. Zelf dragen ze hun steentje bij door mee te helpen in de bediening. Het diner is gratis. De avond is bedoeld als ontmoetingsavond voor alle bewoners van Rijswijk en wordt georganiseerd door Resto VanHarte in samenwerking met de gemeente Rijswijk en stichting Welzijn Rijswijk. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.
Iedereen is van harte welkom op woensdag 23 december om aan te schuiven in Resto VanHarte Rijswijk, stadhuis gemeente Rijswijk, Bogaardplein 15. Het Resto is open vanaf 17.30 uur, het gezamenlijk diner begint om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Het diner is voor deze avond gratis. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren. Zie ook www.restovanharte.nl.

Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Resto VanHarte is hét recept voor een betere buurt.