Haaglandia niet van plan uit Rijswijk te vertrekken

Er doen geruchten de ronde, dat Haaglandia voornemens zou zijn om het huidige sportpark Prinses Irene te gaan verlaten om elders haar intrek te nemen, doordat de club een conflict heeft met de gemeente Rijswijk. ,,Ik weet niet hoe dit verhaal de wereld in is gekomen en wie hier verantwoordelijk voor is”, aldus Haaglandia-voorzitter Henk de Haas. ‘Het is echt een kulverhaal, Haaglandia voelt zich prima op de huidige locatie’, haast de Haas zich eraan toe te voegen. ‘Er wordt ook gesproken over te hoge baromzet en mogelijk witwaspraktijken. Dat zijn ook opmerkingen van de gemeente Rijswijk in stukken naar onze club’, licht De Haas toe.
‘Daar wordt dan de naam van de voormalig vicevoorzitter bij genoemd, die overigens al enige tijd geen bestuursfunctie meer vervult bij de club en ook sindsdien al is uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. De door de gemeente genoemde vermoedens zijn echt onzin. Men is daar te ver in gegaan en kan nu niet meer terug. Ik hoop nog steeds dat wij er op een normale manier uitkomen’, aldus De Haas.

De Haas komt aan het woord in het TV-programma ‘Haaglanden Voetbal Vandaag’, dat dinsdagavond vanaf 18.00 uur wordt uitgezonden via Regio TV/Infothuis (en daarna ook op www.haaglandenvoetbal.nl).
Bron: HaaglandenVoetbal.nl