Marjan Berk en Bill van Dijk in Theaterzaal Steenvoorde

Marjan Berk en Bill van Dijk in Theaterzaal SteenvoordeZondag 29 november om 14.30 uur treden Marjan Berk en Bill van Dijk op in de Theaterzaal van woonzorgcentrum Steenvoorde met hun muzikale show Nooit te oud (to be happy). Reserveren kan via de Rijswijkse Schouwburg. Zevenendertig jaar na de geboorte van de muzikale cultshow ‘Moeder en haar jongens’, geschreven door Marjan Berk en Ruud Bos, waarin Bill van Dijk’s groot talent ruimschoots aan bod kwam, schoot tijdens een ontmoeting tussen Van Dijk en Berk opnieuw de vlam in de pan. Bill had veel succes met het zevenendertig jaar oude nummer uit ‘Moeder en haar jongens’: ‘Beppie’s Billen’ tijdens zijn optreden in ‘Nederland – Musicalland’ van het vorige seizoen.

Dat bracht bij hen allebei tegelijkertijd de volgende vraag boven water: ‘Wordt het niet tijd om weer eens…?’ ‘Ja! Laten nog eens samen iets gaan maken!’
Twee middagen brainstormen met Mr. Musical en de Koningin van het Lichte Boek waren genoeg om dit opwindende plan vorm te geven. ‘We doen uitsluitend dingen, waar wijzelf honderd procent achter staan!’

Berk bracht favoriete nummers en plannen voor oorspronkelijke acts aan. Bill deed hetzelfde. Zo kreeg het idee voor een programma met de naam ‘Nooit Te Oud (to be happy!)’ vastere vorm.
Bill van Dijk is gelouterd en gelauwerd door zijn intense ervaring op de podia in ons land, Amerika en Engeland.
Marjan Berk schreef meer dan honderd scenario’s, waaronder voor het met de Televizierring bekroonde ‘Vrouwenvleugel’ en gaf meer dan 3.000 lezingen voor goedgevulde zalen.

Bill’s stem wint nog steeds aan zeggingskracht, Berk is een demagoog in de zaal. De hoogste tijd de krachten te bundelen. Ze maken een programma waarin hilarische, schokkende, ontroerende en oorspronkelijke gezongen en gespeelde levenservaringen van beide ‘ouwe troopers’ langstrekken. Dit alles zal worden ondersteund door jong muzikaal toptalent.