Video’s expertbijeenkomst stadsvisie nu online

De gemeente Rijswijk bouwt aan een nieuwe stadsvisie voor de komende 15 jaar. Op 26 oktober gingen zes experts hierover in gesprek tijdens een openbare bijeenkomst in het Rijswijks Lyceum.De sfeerimpressie van de avond en de individuele bijdragen van de experts zijn nu te zien op het online platformwww.rijswijk2030.nl. Bekijk ze nu! De expertavond was een vervolg op de stadsbijeenkomst in juni waar inwoners, organisaties, bedrijven en de gemeente eerder met elkaar gesproken hebben over de toekomst van Rijswijk. De experts hielpen bij het vinden van de rode draad uit alle informatie die tot nu toe is opgehaald en gaven vanuit hun expertise advies over de richting waarin Rijswijk zich kan bewegen.
De dagvoorzitter was Ivette van der Linden. De experts waren Piet Kalsbeek, Niek Roozen, Professor Pieter Tordoir, Dr. Wouter Jan Verheul, Frank Wetters en Peter van der Wel.

Met een gratis account kan je aangeven welke visie je het meest aanspreekt door deze te waarderen en/of kan je een reactie plaatsen.