Gemeente Rijswijk heeft grootste aantal medewerkers

Hoe zou het zijn als de gemeente 46.845 medewerkers in dienst zou hebben. Ofwel alle inwoners in dienst bij de gemeente. Voordeel is dan wel dat de beleidsmakers precies weten wat de Rijswijker wil. Wat Welzijn Rijswijk nu doet lijkt er wel op. rnrnZij organiseert op donderdag 10 december om 19.15 uur een bijeenkomst in Stervoorde die volledig in het teken staat van de ideeën van de Rijswijker. Meld je bij dennis.bodano@welzijn-rijswijk.nlrn Is er Iets wat je in Rijswijk wil realiseren en waar je nieuwe inspiratie en praktische tips bij kan gebruiken, kom dan naar de ‘themabijeenkomst Bewonersinitiatieven ‘en maak het mogelijk om uw idee te laten slagen!
Tijdens de bijeenkomst staat inspiratie en denken buiten de kaders om centraal. Er wordt een inspirerende lezing gegeven door een gerenommeerde spreker en er wordt voor het eerst in Rijswijk een Durftevragen sessie georganiseerd! Een Durftevragen sessie brengt mensen bij elkaar met als resultaat dat personen, die elkaar soms amper kennen, elkaar helpen hun ambities te realiseren. Wanneer je je vraagt stelt, dan krijg je het sneller, makkelijker en met meer energie voor elkaar om je initiatief van de grond te krijgen.

Of je een vraag stelt of niet: iedereen krijgt deze avond een beeld van de kracht van Durftevragen, het effect van het stellen van de juiste vraag en de energie die ermee wordt gegenereerd. Met behulp van je mede-Rijswijkers (iedereen mag meedoen) krijg je een berg aan inspiratie om verder mee aan de slag te gaan.
Je wil meer weten? Neem in dat geval contact op met Dennis Bodano via
dennis.bodano@welzijn-rijswijk.nl of 070-7579200.