Win gratis je winkel in Winkelcentrum Oud Rijswijk

Je wil al lang een eigen winkel beginnen. Die kans krijgt nu iedereen in winkelcentrum Oud Rijswijk. Je kan een half jaar en vrij van huur de sleutel te winnen van het leegstaande winkelpand Herenstraat 70A in het winkelcentrum Oud Rijswijk. Geïnteresseerde (startende) ondernemers kunnen zich inschrijven met het aanmeldingsformulier dat staat op de website van winkelcentrum Oud Rijswijk: www.winkelcentrumoudrijswijk.nl. Een prachtige kans voor startende ondernemers! Een jury van deskundigen stelt begin januari 2016 een shortlist op. Tijdens het Win je Winkel-weekend op 16 januari 2016 presenteren de geselecteerde ondernemers zich en bepalen bezoekers én jury welke ondernemer een winkel voor een half jaar.
Deelnemers moeten een ondernemersplan in te dienen waaruit blijkt dat ze na een half jaar een verdienmodel hebben ontwikkeld. Tijdens het halve jaar, dat vrij is van huur. Omdat het de bedoeling is dat zij zich ook blijvend vestigen in winkelcentrum Oud Rijswijk, krijgen zij tijdens de Win je Winkelperiode professionele ondersteuning aangeboden van ervaren ondernemers. Presentatie winkelconcepten Tijdens het Win je Winkel-weekend op 16 januari 2016 is iedereen welkom in het winkelpand Herenstraat 70A te Rijswijk, waar de deelnemende ondernemers zich presenteren en hun producten laten zien. Dat is ook hét moment waarop bezoekers een stem kunnen uitbrengen op het in hun ogen beste Win je Winkel concept.

Uiteraard is ook de jury aanwezig om een goed oordeel te kunnen vellen. Na 16 januari 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt. De richtperiode voor het starten van het bedrijf is februari 2016. Nieuw ondernemerschap stimuleren Startende ondernemers of webshop-ondernemers weten vaak niet de weg te vinden naar een fysieke winkel. Dit evenement moet hun een zetje in de goede richting geven. Winkelcentrum Oud Rijswijk wil met Win je Winkel meer onderscheidende winkelconcepten naar Oud Rijswijk trekken. Er heerst een goed ondernemersklimaat, er zijn veel mogelijkheden als starter met een goed plan, er zijn mooie locaties beschikbaar en over de huurprijzen valt te onderhandelen. De laatste informatie over winkelcentrum Oud Rijswijk vind je op onze website www.winkelcentrumoudrijswijk.nl