20 jaar De Strijp, van tuinbouw naar woningbouw

Op woensdag 25 november organiseert Bewonersorganisatie De Strijp een bewonersbijeenkomst voor de bewoners van De Strijp en Endezant. Het is dan ook precies 20 jaar geleden dat de wijk werd gebouwd. Van oorsprong is De Strijp een tuinbouwgebied, nu wonen er ruim 4.000 Rijswijkers. Vanaf 19.30 uur is men van harte welkom bij de Rijswijkse Petanque Club ABA, Lupinepad 1 te Rijswijk, gelegen aan het fietspad Anemoondreef richting De Schilp. Natuurlijk staat de koffie en thee met wat lekkers klaar. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.
Tijdens deze avond staan de bewoners centraal. Het bestuur hoopt dan ook dat bewoners onderwerpen aandragen. Daarnaast wil het bestuur graag de mening horen over de speelvoorzieningen in het Wijkpark. Volgend jaar worden die vernieuwd en het zou leuk zijn als iedereen, jong en oud, meedenkt over de inrichting van het park. Verder geeft de gemeente uitleg over het vervangen van de bomen aan de Lange Dreef. Ook kunnen vragen worden gesteld aan de wijkagent.

Eind oktober 1995 werden de eerste vier huizen in De Strijp opgeleverd. Dus bestaat De Strijp nu 20 jaar! Na de bijeenkomst wil het bestuur de avond feestelijk afsluiten met een potje jeu de boules. Materiaal is hiervoor aanwezig. Dit onder het genot van een hapje en drankje.

Het bestuur van BO De Strijp zou wel graag willen weten op hoeveel mensen zij kan rekenen. Gaarne dit even voor 20 november doorgeven naar mail: bewonersorganisatie@destrijp.net of bellen: 070-3940722.
Voor meer informatie zie ook www.destrijp.net.