Winnares Jubileumactie Rijswijkse Schouwburg onthaald als VIP

Donderdag 22 oktober werd de eerste jubileumprijs uitgereikt door de Rijswijkse Schouwburg. Miranda de Jong uit Pijnacker was de gelukkige. Zij won voor haarzelf en haar gezelschap een VIP Treatment tijdens de ladiesnight bij een show vol entertainment van de bovenste plank: the Chippendales! Vanwege het 25-jarig bestaan van de schouwburg en 50 jaar podiumkunst in Rijswijk heeft de schouwburg verschillende jubileumacties uit staan, waaronder de ladiesnight VIP special. Wanneer bezoekers kaarten kochten voor zowel de ladiesnight bij The Chippendales als de ladiesnight bij de voorstelling We Want More (2 juni 2016), maakte men kans op een vriendinnen VIP Treatment. Miranda de Jong boekte beide voorstellingen en won daarmee deze exclusieve VIP party.
De winnares en haar vriendin werden geheel in stijl op haar huisadres opgehaald. Per luxe, knalroze limousine werden zij naar de schouwburg gebracht en ontvangen met prosecco. Vervolgens kregen zij achter de schermen een visagie workshop, waarna ze prachtig opgemaakt de voorstelling bezochten. Na deze spectaculaire uitverkochte show, met ruim 700 uitzinnige dames in de zaal, bracht de limousine hen weer veilig thuis.
Tijdens de ladiesnight stonden vele stands van lokale ondernemers in de foyer, volledig in het teken van de vrouw: mode, beauty, chocolade, bubbels en nog veel meer, het was er allemaal!

Donderdag 2 juni 2016 organiseert de Rijswijkse Schouwburg een nieuwe ladiesnight bij de hilarische voorstelling We Want More! met o.a. Lies Visschedijk (bekend van o.a. Gooische Vrouwen en Soof). Kaarten zijn reeds in verkoop via www.rijswijkse schouwburg.nl of telefonisch 070-3360336