Herfstproeverij voor vakantie minderbedeelde Rijswijkse kinderen

De grote vakantie is weer voorbij en iedereen is weer aan het werk en naar school. Maar er zijn ook gezinnen in Rijswijk die het financieel niet hebben kunnen bolwerken om op vakantie te gaan. De Lions Club Rijswijk houdt een gezellige Herfstproeverij om geld in te zamelen voor kinderen van minderbedeelde Rijswijkse inwoners. De Herfstproeverij vindt plaats op vrijdag 30 oktober van 20.00 tot 23.00 uur bij Restaurant, Hotel en Spa Savarin, Laan van Hoornwijck 29. De YMCA Rijswijk organiseert jaarlijks diverse kinderen / jongeren zomerkampen van 6 t/m 16 jaar voor kinderen van minder bedeelde ouders uit Rijswijk. De opbrengst van de Herfstproeverij gaat naar de YMCA, zodat we volgend jaar hopelijk een heleboel kinderen op zomervakantie kunnen sturen.
Culinaire Herfstproeverij
De Herfstproeverij vindt plaats op vrijdag 30 oktober van 20.00 tot 23.00 uur bij Restaurant, Hotel en Spa Savarin, Laan van Hoornwijck 29 te Rijswijk. Wie het leuk vindt, kan vooraf een speciaal 3-gangenmenu genieten, waarvan Savarin ook nog eens 20% aan het goede doel doneert (van 18.00 tot 20.00 uur, 59,50 per couvert, inclusief een drankje).

Restaurant, Hotel en Spa Savarin stelt belangeloos de locatie ter beschikking. Ter plaatse kunnen de gasten genieten van o.a. stands met ambachtelijk gebrouwen Rijswijkse bieren, bijzondere whisky’s, mooie wijnen en feestelijke Italiaanse amusehapjes. Sigarenspecialist De Oude Leeuw neemt u deze avond mee aan de hand van diverse sigaren naar Cuba, Honduras, de Dominicaanse Republiek en uiteraard Nederland.

Veiling
Onder leiding van Herman Weijers wordt er tijdens de Herfstproeverij een unieke veiling georganiseerd, waarbij diverse bijzondere items worden aangeboden. De opbrengst is natuurlijk ook voor de YMCA Rijswijk. Het motto van de avond is niet voor niets ‘Alles voor de kinderen” .

Kaarten
Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar bij de Lions Club Rijswijk via rijswijk@lions.nl en bij Wijn en whisky specialist Van der Boog aan de Prinses Irenelaan 359 in Rijswijk. De kaarten kosten 25 euro per stuk; hiervoor krijgt men een entreebewijs en 5 consumptiemuntjes. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wacht niet te lang.