Rijswijkse Welzijnsbeurs: Schot in de roos

De Welzijnsbeurs in wijkcentrum Stervorde, die vanochtend om 10.00 uur de deuren opende, is nu rond het middaguur al een doorslaand succes. Informatie over thuiszorg, vervoer, maaltijden, alles was ruim vertegenwoordigd bij de vele stands. Ook kon je advies krijgen over voeding en je bloedsuiker laten prikken en de bloeddruk laten opmeten. De Rijswijkers liepen al vroeg binnen. Op alle stands was het druk. De Welzijnsbeurs voldoet in een duidelijke behoefte. De Welzijnsbeurs voor senioren geeft ook informatie over financiën en administratie. De ouderenadviseurs van Welzijn Rijswijk komen geregeld senioren tegen die problemen hebben met hun administratie of financiën, die meestal hun oorzaak hebben in veranderende levens- en inkomensomstandigheden.
Ook mantelzorgers hebben geregeld vragen over de administratie en financiën. Wat moet u regelen als uw moeder gaat dementeren en niet meer weer weet waar ze geld aan uitgeeft ? Zijn er schulden? Bent u door omstandigheden het overzicht van uw administratie kwijt? De welzijnsbeurs voor senioren geeft antwoordt!

Op de welzijnsbeurs vindt u budgetbegeleiding, vrijwilligers van de thuisadministratie en formulierenhulp, ouderenadviseurs en een bewindvoerders, die u verder op weg kunnen helpen.