Politie zoekt beeldmateriaal van brand AH In de Bogaard

Binnen een half uur wordt er bij twee supermarkten in Rijswijk en Den Haag brand gesticht. Er vallen geen gewonden, maar de schade is groot. De politie zoekt getuigen en beeldmateriaal Op zondag 13 september breekt er rond 12.40 uur brand uit in de Jumbo aan de Laakweg in Den Haag. Personeel en klanten weten allemaal veilig buiten te komen en de brandweer heeft de brand snel onder controle. Rond 13.05 uur wordt er brand gemeld bij Albert Heijn aan het Boogaardplein in Rijswijk. Ook hier is iedereen snel buiten, maar moeten er twee mensen even naar het ziekenhuis omdat ze rook hebben ingeademd.
Beide branden zijn aangestoken. De politie onderzoekt of de branden iets met elkaar te maken hebben. Daarom wil de recherche graag spreken met klanten die voor of tijdens het uitbreken van de branden in de winkels waren en die nog niet met de politie hebben gesproken.

Beeldmateriaal

Daarnaast weet de recherche van getuigen dat veel mensen met hun telefoon foto’s of filmpjes hebben gemaakt van de branden. De politie wil die beelden graag zien en roept mensen op om dat beeldmateriaal te delen.

Heeft u informatie?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl. Via dit formulier kunt u beeldmateriaal versturen