In Rijswijk countryline dance ook voor 65-plussers

Eerst was het alleen in Amerika populair, maar tegenwoordig ook in Nederland. En, zoals we nu begrijpen van Welzijn Rijswijk, niet alleen voor de jonkies. We hebben het over Countryline dance. Op donderdag 8 oktober start in Wijkcentrum Stervoorde een cursus countryline dansen voor beginners. Deze is bedoeld voor 65-plussers, maar ook jongere deelnemers zijn welkom. Bij het countryline dansen danst u als individu , maar wel met z’n allen, als groep. Er wordt op verschillende stijlen country muziek gedanst. U draagt gewone makkelijk zittende kleding. We doen niet aan hoeden en puntlaarzen. Als schoeisel raden wij u sportschoenen zonder zwarte zolen aan.
Bij deze cursus staat het plezier in dansen voorop en er worden steeds weer nieuwe dansen geleerd. De cursus vindt plaats op donderdagochtend van 9.15 uur tot 10.15 uur. De kosten voor 10 lessen bedragen € 35,00.

Op 1 oktober kunt u een gratis proefles meemaken, waarbij u van de docente de nodige informatie kunt krijgen. U kunt zich aanmelden voor de cursus bij het Cursusbureau van Welzijn Rijswijk op di, do en vr. tussen 9.00 en 10.00 uur, tel.: 070 7579206 of via cursusbureau@welzijn-rijswijk.nl