Omleiding verkeer van Lindelaan naar Geestbrugweg

Verkeer vanaf de Lindelaan in de richting van de Geestbrugweg wordt vanaf maandag 28 september gedurende vier weken omgeleid via de Willemstraat en de Herenstraat. Dit is noodzakelijk voor de herinrichting van de Haagweg. De aannemer begint op maandag 28 september met de herinrichting van een deel van de Haagweg tussen de Lindelaan en de Geestbrugweg. Ook de bocht van de Haagweg naar de Geestbrugweg is dan aan de beurt. Als gevolg hiervan kunnen hier geen auto’s rijden. Bussen rijden dan over de trambaan.
Automobilisten worden via de Willemstraat en de Herenstraat omgeleid naar de Geestbrugweg. Daar moeten ze het eerste stuk over de trambaan rijden. Om verkeersopstoppingen te voorkomen, wordt de bushalte verplaatst naar de stoep.
De Oranjelaan is in deze periode aan de kant van de Haagweg afgesloten voor verkeer; het eenrichtingsverkeer hier wordt tijdelijk opgeheven.

Naar verwachting zijn deze werkzaamheden op 26 oktober afgerond. Deze planning kan door onvoorziene omstandigheden wijzigen.