Beursplein levert 120 matches tussen bedrijven en organisaties

Vanavond, vrijdagavond, net voor de start van het Strandwalfestival werd voor de tweede keer het Rijswijkse Beursplein georganiseerd. Als bij een echte beurs werd het startsein gegeven door burgemeester Michel Bezuijen met een slag op de gong. Het beursplein is een ontmoetingsplek voor bedrijven enerzijds en organisaties en verenigingen anderzijds. Waar in een ontspannen sfeer contacten worden gelegd en wordt besproken wat men voor elkaar kan betekenen in kennis, hand-en-spandiensten, faciliteiten, middelen of contacten. De wethouders waren ‘ingehuurd’ om te helpen bij het maken van contacten.
Bij een goede ‘klik’ worden er samenwerkingsafspraken gemaakt in de vorm van een match. De portemonnee blijft daarbij gesloten. Het resultaat: een flinke steun voor het maatschappelijke leven, het vergroten van wederzijdse betrokkenheid, inspiratie en vooral heel veel plezier!

Vrijdag 11 september deden 35 bedrijven en 35 maatschappelijke organisaties mee aan dit netwerkevenement. In totaal werden er 120 succesvolle matches gemaakt. De beste match volgens de jury is het contact tussen Monuta en
Humanitas.