Welke Rijswijker heeft Koninklijk bloed

Door de nieuwe digitale technologie is het makkelijk om wereldwijd registers in te zien. Kennis die vroeger voor altijd onbekend zou blijven voor de Rijswijker, is nu een toetsaanslag op de pc verwijderd. Bij toeval ontdekken mensen dat ze bekende wereldburgers als familie hebben of wellicht blauw bloed hebben, en daarmee recht hebben op onverdeelde erfenissen. Ontdek nu zelf van wie u afstamt, misschien heeft U wel blauw bloed, of recht op een oud Frans kasteel. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu. Op woensdag 30 september begint in de bibliotheek in Rijswijk de SeniorWeb-cursus ‘Stamboom maken op de pc’’. De cursus bestaat uit zes lessen.
Stamboomonderzoek (genealogie) is een hobby van veel mensen. Via internet is het tegenwoordig mogelijk allerlei databases te doorzoeken en te communiceren met anderen om een zo compleet mogelijke stamboom te maken.

In deze cursus maakt u kennis met de mogelijkheden van een gratis stamboomprogramma. Ook krijgt u talloze tips voor het samenstellen van uw eigen stamboom met namen en feiten.
Cursusdata: 30 september, 7, 14, 28 oktober, 4 en 11 november

Tijd: van 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Generaal Eisenhowerplein 101, Rijswijk
Aanmelden: www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek