Wat vinden jongeren van Rijswijk?

Tijdens het Strandwalfestival gaan we vanuit de gemeente in gesprek met jonge Rijswijkers om informatie op te halen voor de stadsvisie. De gemeente is op zoek naar Rijswijkers tussen de 15 en 35 jaar en jonge gezinnen. De gemeente Rijswijk maakt samen met alle Rijswijkers een visie op de stad. En natuurlijk willen we ook met jongeren in gesprek over Rijswijk. Wat vinden jongeren van Rijswijk? Wat moet er gebeuren om Rijswijk jong en bruisend te maken en hoe moet Rijswijk er over 15 jaar uitzien? Om deze vragen te beantwoorden, gaan acht jongeren op 12 september op pad om jonge Rijswijkers en gezinnen te interviewen.
Wethouder Marloes Borsboom geeft om 12 uur bij het tijdelijk stadhuis op de Strandwalboulevard het startschot voor de interviewers.

Stadhuis op de Strandwalboulevard
De interviews vinden plaats rondom het tijdelijk stadhuis op de Strandwalboulevard aan de van Vredenburchweg. Het stadhuis van gemeente Rijswijk verhuist namelijk op zaterdag 12 september voor één dag naar de Strandwalboulevard. Ook de burgemeester, wethouders en raadsleden verhuizen mee. In het ‘tijdelijk stadhuis’ zijn er tussen 12.00 en 17.00 uur allerlei activiteiten voor de bezoekers van het Strandwalfestival. Het is een tijdelijke situatie, speciaal voor de Dag van de Democratie die op dezelfde dag in heel Nederland wordt gevierd.

Thuis doen?
Ben je tussen de 15 en 35 jaar of heb je een gezin met jonge kinderen dan kun je de enquête natuurlijk ook thuis doen!

Meer informatie
Bekijk ook het online platform www.rijswijk2030 en meld je aan en discussieer mee