Feestelijke opening C&A-winkel in Rijswijk

Op donderdag 17 september 2015 om 11.00 uur opent C&A op feestelijke wijze zijn vernieuwde winkel in Rijswijk. Presentatie van de laatste modetrends, een nieuwe winkelinrichting en service zijn kenmerkend voor de nieuwe winkel. Licht, modern, uitnodigend en met een duidelijke winkelindeling – zo presenteert modeketen C&A zijn nieuwe collecties in Rijswijk. Op ruim 2400 vierkante meter winkeloppervlakte biedt C&A een kledingcollectie die overtuigt. Een groot deel van de winkel is gereserveerd voor “HAAR”. Zij vindt hier een breed assortiment, variërend van topkwaliteit-basisartikelen en jeans tot mode voor werk en vrije tijd. Hier is ook ruimte voor Clockhouse, het C&A-merk met trendy mode voor jonge vrouwen.
Beleef de nieuwe C&A look & feel
De opening van de nieuwe winkel wordt een speciale belevenis met verschillende openingsactiviteiten. Van donderdag 17 t/m zaterdag 19 september zijn er speciale openingsacties met kortingen op een deel van de collectie. Zaterdag 19 september kunnen alle klanten een draai geven aan het rad waarbij de klant mooie C&A kortingen kan winnen. En het leukste cadeautje: de eerste 100 bezoekers op de openingsdag – donderdag 17 september om 11.00 uur – krijgen een gratis cadeaucard variërend van 5 tot 100 euro.

Een modern winkelconcept
Modewensen realiseren en zorgen voor tevreden klanten – het nieuwe C&A-winkelconcept voldoet aan de hoogste normen en is ontwikkeld op basis van recente klantenenquêtes. Beleving en inspiratie staan centraal. Mode en accessoires worden aantrekkelijk gepresenteerd in een ruime en overzichtelijke winkel. Trends zijn goed zichtbaar en om klanten te inspireren worden complete outfits getoond op speciale displays.

Lichte vloeren en creatief ontworpen meubilair dragen bij aan de nieuwe, inspirerende winkelbeleving in Rijswijk. In de wanden worden de laatste trends of combinatiemogelijkheden gepresenteerd. Deze focus points worden uitgelicht met spotjes. De belichtingsaccenten in de rest van de winkel zorgen voor een aangename sfeer. De paskamers zijn zo ingericht dat de klant zich er meteen prettig voelt: de inrichting is ruim, warm en licht.