40 jaar Buurtschap: Mooi en schoon Oud Rijswijk

In 2015 bestaat de bewonersorganisatie Buurtschap Oud Rijswijk 40 jaar! Dat is aanleiding voor een aantal activiteiten. Die staan in het teken van een mooi en een schoon Oud Rijswijk. Als eerste activiteit roept het Buurtschap alle bewoners van Oud Rijswijk op om op vrijdag 18 september tussen 10.00 en 12.00 uur mee te gaan schoonmaken. Op die dag is het internationale Keep It Clean Day. Een goede aanleiding om de bezem weer eens door ons dorp te halen. Bewoners die mee willen doen zijn vanaf 9.30 uur van harte welkom in het welzijnsgebouw de Ottoburg aan de Esdoornstraat 3a in Rijswijk. Daar kan schoonmaakmateriaal worden opgehaald. Om 12.00 uur zijn alle schoonmakers hier weer welkom om de ervaringen van de schoonmaakactie uit te wisselen. Uiteraard is er koffie en thee.
Het schoonmaken kan bestaan uit het met medebewoners aan de slag gaan in de eigen straat. Maar misschien zijn er ook mensen die Park Hofrust willen bevrijden van zwerfvuil, of het Tollensplein een poetsbeurt willen geven. Er is van alles mogelijk, als het maar schoon wordt.

Het Buurtschap en Rijswijk Schoon hopen dat deze schoonmaakactie het begin is van in de toekomst regelmatig te houden schoonmaakbeurten. Een mooi en schoon Oud Rijswijk is immers voor alle inwoners jong en oud van belang!
Eventuele vragen over het schoonmaken kunnen per email worden gericht aan info@sbor.nl.

Vooraf aanmelden is niet echt nodig, maar is wel prettig. Dan kan daar bij het regelen van het schoonmaakmateriaal en ‘koffie en koek’ rekening mee worden gehouden. Aanmeldingen kunnen per email worden gericht aan info@sbor.nl.

Later in het jaar staat er nog een aantal festiviteiten op het programma. Die zijn vermeld in de thuis bezorgde en ter gelegenheid van het jubileum uitgebrachte Buurtkrant en op de website van het Buurtschap. www.sbor.nl.