Omroepen nu samen digitaal bij Ziggo op kanaal 43

Vanaf 1 september is het nieuws van Omroep Rijswijk en Omroep Pijnacker-Nootdorp samen te lezen via het digitale kabelnet van Ziggo. Feel Good TV is te zien op kanaal 43 met de hele dag nieuws en informatie. Tijdens het lezen hoor je de muziek van Feel Good Radio. De stichting besturen van de omroepen in Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp hebben eerder dit jaar de handen ineen geslagen en zijn samen gegaan onder de naam ‘Feel Good Radio’.
Door deze krachtenbundeling wordt achter de schermen al veel gebruik gemaakt van elkaars krachten en kennis. Op de radio is er voor gekozen om de nieuwsvoorziening per stad uit te zenden. Zo hoor je op 107.6FM alleen nieuws uit de Pijnacker-Nootdorp en op 105.9FM wordt alleen het nieuws uit Rijswijk uitgezonden.

De besturen van de zenders vinden het belangrijk dat het nieuws op de radio separaat blijft. Het televisiekanaal is echter in de hele regio Haaglanden te zien. Om die reden wordt het nieuws uit Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk vanaf nu op gezamenlijk op dit kanaal getoond.

De uitzendingen van Feel Good TV bij SKP blijven enkel en alleen voor Pijnacker-Nootdorp.

Heb jij nieuws voor de redactie van Feel Good Radio?

Redactie Pijnacker-Nootdorp: 015-3010320
Redactie Rijswijk: 070-3962424

Mailen kan naar: redactie@feelgoodradio.nl