Rijswijkse Boekenmarkt steunt Don Bosco

Op zaterdag 12 september a.s. gaat de Rijswijkse Boekenmarkt van start vanuit de voormalige winkel van De Vries Wooninterieur op de hoek van de Willemstraat/Emmastraat. De leden van de Rijswijkse Rotary zijn, in voorbereiding, druk bezig het grote aantal boeken te sorteren zodat de bezoekers makkelijk hun weg vinden tussen het enorme aanbod. Romans, special interest en heel veel kinderboeken. Daarnaast ook CD’s, DVD’s en langspeelplaten. Op zaterdag 12 september a.s. gaat de Rijswijkse Boekenmarkt van start vanuit de voormalige winkel van De Vries Wooninterieur op de hoek van de Willemstraat/Emmastraat. De leden van de Rijswijkse Rotary zijn, in voorbereiding, druk bezig het grote aantal boeken te sorteren zodat de bezoekers makkelijk hun weg vinden tussen het enorme aanbod. Romans, special interest en heel veel kinderboeken. Daarnaast ook CD’s, DVD’s en langspeelplaten.
De gehele opbrengst van de boekenmarkt komt voor 100% ten goede aan Don Bosco Rijswijk en wel in het bijzonder het project ‘Ontmoeten & Beleven’ voor kinderen met en zonder beperking. Bij Don Bosco is iedereen gelijk; ieder kind moet zichzelf kunnen zijn en ieder kind moet leren dat onderlinge verschillen geen belemmering zijn om samen te spelen, leren en genieten. Mede door de boekenmarkt kan gestart worden met dit project.

De Rijswijkse Boekenmarkt is open op de zaterdagen 12, 19 en 26 september van 10.00 – 17.00 uur en op zondag 27 september van 10.30 – 14.00 uur

Voorafgaand aan de boekenmarkt kunnen er ook boeken, cd’s, dvd’s en langspeelplaten worden ingeleverd op de dinsdagen 1 en 8 september van 14.00 – 17.00 uur en 19.00 – 21.00 uur.