Nieuwe bewoners nemen snel bezit van De Hofmeesters

Nog even en dan klinken kinderstemmen in de binnentuin, worden de auto’s uit de nu nog lege parkeergarage gereden om naar het werk te gaan, wordt er geleefd in De Hofmeesters, het nieuwe wooncomplex met 259 woningen tussen de Sir Winston Churchillaan en de Treubstraat. Tussen 14 en 18 september worden de koopwoningen opgeleverd. De sleuteloverdracht van de huurwoningen is op 4 vrijdagen: 18 en 25 september en 2 en 9 oktober. Nog even geduld en het gesleep met dozen kan beginnen. De Hofmeesters dankt haar verrassende ontwerp aan Rijksbouwmeester Frits van Dongen. ‘De Hofmeesters’ bestaat uit twee gebouwen van ongeveer 45 en 51 meter hoog, die haaks op de Sir Winston Churchilllaan staan.
De woningen zijn een combinatie van huur en koop, uitgevoerd in een kwalitatief hoogwaardige afwerking. De hofwoningen liggen tussen de twee torens in en kijken uit over de gezamenlijke binnentuin. Onder de binnentuin is een parkeergarage met 259 plaatsen.

En voor wie nieuwsgierig is, de woningen kosten van € 137.500,- tot € 207.500, voor een woonoppervlakte van 71 m² tot 106 m².