Bewegingscursussen gaan weer starten.

Vanaf 1 september gaan de bewegingscursussen voor senioren weer van start. Voor een brede groep van vooral senioren biedt Welzijn Rijswijk een gevarieerd aanbod met Seniorengymnastiek, Bewegen op Muziek, Yoga , Countrylinedansen en Rounddansen. Deze worden gegeven in de wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde. In de Marimbahal kunt u terecht bij Ouderensport Plus met een combinatie van gymnastiek en badminton.
Speciaal voor de wat jongere senioren die overdag nog aan het werk zijn, worden op de dinsdagavond yogalessen gegeven in wijkcentrum Stervoorde.

Bij de meeste cursussen is er nog plaats voor nieuwe deelnemers. Heeft u belangstelling voor een bepaalde cursus, informeer bij het cursusbureau van Welzijn Rijswijk of er nog plaats is en wat de kosten zijn. Desgewenst mag u eerst een gratis proefles volgen.

U kunt bellen naar 070 7579206, bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur. Of per e-mail : cursusbureau@welzijn-rijswijk.nl.

Kijk voor meer informatie in de gids Beweeg Mee, af te halen in de wijkcentra en in het stadhuis of ga naar de website welzijn-rijswijk.nl.