Feestidee en Vrolijk Atteljee openen de deuren

“De officiële opening komt na de vakantie, maar de mensen die langs liepen reageerden zo enthousiast dat we de deuren al hebben geopend”, zegt Jeroen Reijns van Feestidee. Sindskort gevestigd aan de Van Vredenburchweg 22. Op nummer 20 is Vrolijk Attlejee van Linda Vrolijk van start gegaan. Twee winkels die je blij maken, een ‘feel good’ geven. En goed nieuws voor Oud rijswijk, twee nieuwe winkels erbij voor feesten, ballondecoraties, leuke cadeaus, schilderlessen, wordkshops, kinderpartijen. Reden voor Omroep Rijswijk om op een late zaterdagmiddag even binnen te lopenJeroen: Na een tijdelijke onderkomen op de Diepenhorstlaan 5 is Feestidee per 15 juli doorgestart in een prachtige winkel op de Van Vredenburchweg 22 te Rijswijk!
In onze winkel kunt u terecht voor ballondecoraties, feestversiering, originele cadeaus en catering. Feestidee is ook het adres voor een compleet verzorgd feest!
Feestidee is samengevoegd met Abracadabra, party- en cateringservice. Hierdoor kunnen we een nog breder assortiment aanbieden op feestgebied!”
Rondkijkend in zijn knusse winkel zien we ballondecoraties , feestartikelen, cadeaus verpakt in een ballon en diverse decors. Ook staat er een borduurmachine. “Ja, elke tekst kan worden geborduurd op een artikel naar keuze zoals bijvoorbeeld een handdoek of een slabbertje”, aldus Jeroen. Openingstijden: ma t/m za 10.00 – 18.00 uur.

Een deur verder is sinds 21 juli Vrolijk Atteljee neergestreken. “Dit is de winkel, het grote atelier is aan de Van Diepenhorstlaan”, zegt Linda Vrolijk. “In de winkel hebben we schilder- en tekenmateriaal, maar geven ook workshops, schilderlessen en creatieve lessen voor jong en oud, kunst, kinderfeestjes en verkopen originele cadeau, kleuboeken, kalligrafie”, vervolgt ze. Zij maakt kunst in opdracht van aquarel, acryl, portret, kinderschilderijen tot geboorteschilderijen en nog veel meer. Daarnaast geeft zij les aan volwassenen en kinderen.

Tijdens de schilderlessen wordt u bijgestaan in alle technieken en geholpen tot het resultaat is bereikt. Het onderwerp mag zelf worden gekozen, maar uiteraard kan u daar ook mee geholpen worden. Doel van de lessen is ontspanning, gezelligheid en uiteraard het maken van iets waar je trots op bent. Openingstijden: di t/m zat van 10.00 – 17.00 uur.
Openingstijden: di t/m zat van 10.00 – 17.00 uur.