Wethouder Dierdorp bij Rijswijkse tennis estafette

Wethouder Nicole Dierdorp brengt Woensdag 15 juli om 09.30 uur een bezoek aan de estafettespelen bij Tennisclub Te Werve. De estafettespelen is één van de vele activiteiten van de Ontdekkers. De Ontdekkers is een project van de gemeente Rijswijk dat de combinatiefunctionarissen in samenwerking met lokale partners uitvoeren. Ieder schooljaar organiseert de Ontdekkers een naschools activiteitenaanbod met allerlei cursussen voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. Daarnaast organiseren de Ontdekkers leuke sportactiviteiten, toernooien en vakantieactiviteiten waaraan kinderen gratis mee kunnen doen!
Vier keer per jaar verschijnt een Ontdekkersmagazine met het nieuwe cursusprogramma en alle activiteiten. Alle scholen in Rijswijk krijgen dit magazine via de combinatiefunctionarissen. De zomeractiviteiten zijn gratis en vinden plaats van maandag 13 t/m vrijdag 24 juli 2015. Aanmelden is wel verplicht. Dit kan via de website.

Meer informatie over de Ontdekkers, de zomeractiviteiten en het aanmelden is te vinden op http://se-haaglanden.nl/activiteiten-de-zomervakantie.
Locatie: Tennisclub Te Werve in Rijswijk.