Tractor Ted nu bij het Akkertje

Vanaf vandaag, maandag 6 juli om 12.00 uur, is Tractor Ted deel van kinderboerderij Het Akkertje aan het Julialaantje. “Stadskinderen hebben geen idee hoe het leven op de boerderij is, die denken dat melk uit de fabriek komt”, vertelt Yoeri van Hoek tegen de redactie van Feel Good Radio Rijswijk. Met Tractor Ted ga je op avontuur op de boerderij. Er zijn boekjes, ontbijtsetjes, houten tractoren en stickers van Tractor Ted. Kinderboerderij Het Akkertje wordt beheerd door Middin, de organisatie die wonen, werken en vrijetijdsbesteding biedt aan mensen met een verstandelijk of lichamelijk beperking. Bij het Akkertje werken er 27 Middin cliënten, die elke dag vol plezier en gemotiveerd aan het werk zijn met de dierenverzorging en de horeca.
Hans Erik Kuiper: “Het Akkertje is meer dan zomaar een kinderboerderij. Elk jaar komen 65.000 bezoekers voor educatie maar ook vermaak. Er is altijd wel wat te doen, zoals bijvoorbeeld een poppenkast. Wij zoeken steeds nieuwe elementen om ons als kinderboerderij nog leuker te maken. Met activiteiten en evenementen. En nu met Tractor Ted”,

“Tractor Ted is 10 jaar geleden in Engeland ontstaan omdat kinderen niet meer weten hoe het op het platteland toegaat. We hebben nu al veel leuke producten maar er komt nog meer leuks bij”, aldus Yoeri. “Overigens, wist je dat onze horeca steeds meer natuurlijk producten aanbiedt in het assortiment”.