Wethouder Lugthart bij bewoners Steenvoorde Noord

Wethouder Björn Lugthart (op de foto met wijkagent Martien den Brabander) heeft woensdag 1 juli om 14.30 uur een ontmoeting met bewoners uit Steenvoorde Noord nabij Plus Jongenotter aan de Prinses Irenelaan.Hij doet als wijkwethouder van Steenvoorde Noord. Wijkwethouders gaan op deze manier direct contact leggen met de bewoners. Ze willen beter zichtbaar, benaderbaar en aanspreekbaar zijn voor de bewoners. Het doel is om de kloof tussen de inwoners en het lokale bestuur te dichten.
Elke wijk in Rijswijk heeft sinds april van dit jaar een eigen wijkwethouder. De wijkwethouders zijn namens het college van B&W het aanspreekpunt voor de bewoners in de wijk en zijn daarmee ‘de oren en de ogen” in de wijk.

De wijkwethouders gaan op deze manier direct contact leggen met de bewoners. Ze willen beter zichtbaar, benaderbaar en aanspreekbaar zijn voor de bewoners.

Het doel is om de kloof tussen de inwoners en het lokale bestuur te dichten. Zo ook in Steenvoorde Noord. Wethouder Lugthart is te vinden nabij Plus Jongenotter.