Jeugdwielermeerdaagse De Spartaan

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juni wordt voor de tweede keer de Jeugdwielermeerdaagse gereden in Rijswijk. Dit jaar met een proloog op vrijdag, een tijdrit op zaterdag en een ronde door de Plaspoelpolder op zondag. Totaal gaan 240 jeugdrenners uit Engeland, België en Nederland met elkaar de strijd aan. De organisatie ligt in handen van de Rijswijkse wielervereniging De Spartaan, Lange Kleiweg 116, Rijswijk. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op het parcours. Op het terrein van wielervereniging De Spartaan aan de Lange Kleiweg worden ook activiteiten georganiseerd, zoals een dikke banden race en een luchtkussen voor de jeugd.

Wethouder René van Hemert verzorgt de prijsuitreiking van de tweede meerdaagse van Rijwielvereniging De Spartaan. Deze Jeugdmeerdaagse vindt plaats op 26, 27 en 28 juni. Aan de meerdaagse doen zowel jeugdrenners uit binnen- als uit het buitenland mee.

Het is voor de tweede keer dat De Spartaan dit organiseert. Het evenement is dit keer mede mogelijk gemaakt door vele (Rijswijkse) bedrijven. De gemeente is bijzonder blij met initiatieven vanuit de Rijswijkse verenigingen als de RWV Spartaan welke een uitstraling hebben op de regio en zelf internationaal. Evenals met de ondersteuning vanuit het bedrijfsleven.

Zie voor meer informatie de website: www.despartaan.nl/activiteiten/jeugdmeerdaagse.nl.