Winter kinderkledingbeurs komt in Rijswijk

“De winter staat weer voor de deur, dus ben je vast op zoek naar goedkope en leuke winterkleding voor je snelgroeiende kids,” vertellen Nicolette van ’t Wel en Manon Stuut. Zij organiseren op woensdag 3 oktober van 9.30 uur tot 14.00 uur de jaarlijkse Tweedehands Winterkinderkledingbeurs. “Een mooi moment om je slag te slaan. Je kan ook kinderkleding inleveren om te verkopen. Je krijgt 70 % van jouw opbrengst uitbetaald”.

Goedkope manier om aan te vullen of te vervangen
De grote zaal van Wijkcentrum Stervoorde aan de Rijswijkse Van Mooklaan 1 staat 3 oktober helemaal in het teken van kinderkleding. “Je vindt netjes gedragen kleding vanaf maat 86 tot maat 176 (XS) voor een leuke prijs. De kleding hangt gesorteerd naar jongens- en meisjeskleding. De dag ervoor, op dinsdag 2 oktober van 13.30 uur tot 16:00 uur en van 19:00 tot 20:30 uur, kan je zelf kleding brengen, die wij dan verkopen. Een goede manier om de garderobe van je kind op een goedkope manier aan te vullen of te vervangen.”, zeggen Manon Stuut en Nicolette van ’t Wel enthousiast.  Voor vragen kan je hen een berichtje sturen: kinderkledingbeursrijswijk@gmail.com.

Breng zelf je eigen kinderkleding in
“Kortom, het is tijd om de kasten van je kinderen uit te zoeken. Breng naar de kledingbeurs wat te klein is en haal leuke en goedkope winterkleding. Kom dus gerust langs om te kijken of er iets voor je kinderen tussen hangt”, aldus Manon en Nicolette. De toegang tot de beurs is 1 euro per persoon, deze betaal je alleen als je kleding koopt. Wil je ook kinderkleding inleveren. Op dinsdag zitten er vrijwilligers klaar om samen met jou de kleding te prijzen. Er zijn wel spelregels voor het inleveren. De in te leveren winterkleding moet schoon, netjes en up to date zijn, dus geen vlekken of gaatjes en ritsen moeten werken. Naast winterkleding, nemen ze ook sport- en zwemkleding, verkleedkleding, nachtgoed en winteraccessoires, zoals sjaals in.