Wethouder Marloes Borsboom opent foto-expositie F70

In aanwezigheid van de fotografen opende wethouder Marloes Borsboom vandaag de fotoexpositie van de Rijswijkse Fotoclub F70 in de theaterzaal van de bibliotheek. Ze vertelde onder de indruk te zijn van het niveau van het getoonde werk, maar ook van de vele activiteiten van F70. Voorzitter Cees van Swieten vertelde dat F70 nu 60 leden heeft en dat dit aantal groeit. Hij vertelde: “Zowel beginnende als gevorderde fotografen nemen aan de activiteiten deel. Tijdens de clubavond op dinsdag helpen de leden elkaar met tips. Samen fotograferen is leerzaam en leuker”.

Jubileumjaar voor F70
In 2018 bestaat Fotoclub F70 55 jaar! “Dit gaat zeker niet ongemerkt voorbij. Op dinsdag 16 januari komt Marsel van Oosten, één van Nederlands beste natuur- en landschapsfotografen, een lezing verzorgen. Gedurende 2018 zullen er nog meer activiteiten in het kader van het 55-jarig jubileum worden georganiseerd”, vertelt voorzitter Van Swieten.

De expositie is tijdens de openingstijden van de bibliotheek gratis te bezoeken. Op de dinsdagmiddagen en zaterdag 27 januari vanaf 13.00 uur is de zaal niet toegankelijk vanwege filmvoorstellingen. Meer informatie: www.fotoclubf70.nl. Bezoek ook een gratis ledenavond.