[VIDEO] Shalu zamelt geld in voor kinderen in Ghana met wijnproeverij

Shalu Wahlers organiseert op donderdag 5 september van 17:00 tot 20:00 een wijnproeverij bij Coffee @ Seven in de Rijswijkse Plaspoelpolder waarbij alle opbrengsten naar kinderen in Ghana gaan.

Kinderen moeten opgroeien in alle leefgebieden
Het project ‘Peace Home’ wordt een plek waar kinderen kunnen groeien op alle leefgebieden. Er zal aandacht zijn voor de basale behoeftes als verzorging en voedsel, maar vooral ook fysiotherapie en educatie. Ook beroepstraining en het leren van vaardigheden is belangrijk voor de toekomst van de kinderen met een beperking. Het wordt een plekje in de natuur waar de kinderen tot rust kunnen komen.

Shalu kocht een stuk land en wil dit nu aan de kinderen geven
Bij aankomst in Ghana voelde de 22-jarige Shalu meteen dat ze iets wilde doen voor de community. ‘Na vijf maanden werken in Busua, een vissersdorp aan de kust van Western Ghana, wist ik dat het iets moest zijn voor kinderen met een beperking. Veel gesprekken met de mensen uit het dorp later, groeide het enthousiasme voor het maken van een centrum en is er besloten om een stuk land te kopen. Ik heb dit stuk land gevonden en gekocht van de chief van het dorp. Nu terug in Nederland zijn we druk bezig met het vinden van sponsorgeld om het project in Ghana te starten.’

Kosten, tickets en doneren
Tijdens de middag is er wijn, veel wijn. Hapjes en live muziek zijn inbegrepen in de prijs van de tickets en er zal ook een veiling worden georganiseerd. Het event vindt plaats op de Lange Kleiweg 62A op de campus van Seven Cities in Rijswijk.

Voor tickets: Klik hier.
Let op: Wanneer je een ticket aanschaft, kan je tegelijkertijd een vrijwillige donatie doen. Ook als je niet aanwezig kan zijn op het evenement, kan je een donatie doen zonder ticket te kopen.