[VIDEO] Indrukwekkende stille tocht door Muziekbuurt voor overleden Karine

In Rijswijk is zaterdagmiddag een stille tocht en herdenking gehouden voor de overleden 36-jarige Karine die in haar woning van het leven werd beroofd. De moord heeft veel indruk gemaakt op de buurt.

Familiedrama
De 36-jarige vrouw werd op dinsdag 13 juni in haar woning doodgestoken terwijl hun kindje thuis was. De dader heeft vervolgens zelfmoord gepleegd op station Rijswijk Centraal. Het kindje heeft urenlang huilend bij de overleden moeder gezeten totdat de hulpdiensten ter plaatse waren.

Stille tocht door Muziekbuurt
Rond 17:00 verzamelden zich de eerste deelnemers. Om 17:30 uur werd de stille tocht gestart die onder andere door de Klaroenstraat, Tubasingel en Clavecimbellaan trok om uiteindelijk uit te komen bij de woning van de vrouw aan de Mandolinestraat waar de herdenking plaatsvond.

Toespraak voor Karine
Veel vrienden, familie, buurtbewoners en nabestaanden zijn gekleed in het wit en hebben bloemen meegebracht. Deze werden neergelegd bij de woning. Ook werden er enkele woorden gesproken worden door vrienden, familie en de burgemeester Huri Sahin.