[VIDEO] Eerste editie van Don Bosco Rijswijk magazine officieel gelanceerd

Op 16 april werd officieel de eerste editie van het magazine van Don Bosco Rijswijk uitgedeeld. Eregast Biju Oledath mocht het allereerste exemplaar in handen nemen. De genodigden werden goed ontvangen en bleven naderhand nog even hangen voor een hapje en een drankje.

Een feestelijke lancering
Marlies Cuppen, leidinggevende van Don Bosco Rijswijk, heeft het magazine feestelijk gelanceerd met vrienden, vrijwilligers en partners. “We zijn enorm trots, en we zijn echt van plan om iedereen ons magazine te laten lezen en te laten zien wat Don Bosco Rijswijk is, waarom het belangrijk is dat we blijven bestaan en ook om leesplezier te bieden aan iedereen”, aldus Marlies Cuppen.

Leven in onzekerheid
Don Bosco is al enige tijd niet helemaal zeker of ze kunnen blijven bestaan. “Momenteel leven wij in onzekerheid”. Er is namelijk al enige tijd een probleem, namelijk dat ze geen pand meer hebben voor de toekomst. Het feit dat ze uit het huidige pand moeten vertrekken, is een groot probleem. Toch is er nog een beetje hoop voor de organisatie. Er is namelijk een kans op een eventuele nieuwe locatie. Je kunt meer lezen over de toekomst van Don Bosco via deze link.

“Ik heb hier mijn beste jaren gehad”
Biju Oledath heeft 15 jaar lang voor Don Bosco gewerkt. “Ik heb hier echt mijn beste jaren gehad”, aldus Biju. Oledath hielp met het ondersteunen van projecten en het organiseren van activiteiten. Om dan nu na lange tijd weer terug te komen voelt altijd wel erg speciaal. “Elke keer als ik hier binnenkom, voel ik me echt weer thuis. Het heeft een hele goede sfeer waar iedereen welkom is”. Het is voor Biju ook echt een eer om nu eregast te mogen zijn.