Stoere marechaussee in missverkiezing

Door de modder kruipen, over hindernissen klauteren en in het weekend op de catwalk. Dat is het leven van de 19-jarige Rijswijkse Kelly Smit. Een marechaussee in opleiding en nu in de race voor de titel ‘Beauty van Zuid Holland’ . “Het begon eigenlijk voor de grap. Ik doe wel wat modellenwerk, maar had nooit verwacht dat ik werd uitgekozen om te mogen komen. En ik had al helemaal nooit verwacht dat ik nu finalist ben!”, vertelt Kelly enthousiast.
Ze gaat verder: “Ik mocht naar de castingdag in hotel Wings in Rotterdam. Toen ik daar kwam, zag ik 400 mooie meiden, echt letterlijk allemaal beauty’s! Na de introductie en bikinironden werd meer als de helft weg gestuurd. En ik mocht blijven. Ik moest nog één Engelse vraag beantwoorden en daarna kregen we te horen wie finaliste zijn… En ik zat daarbij. Ik mocht met trots mijn sjerp omdoen!! “ Dat was mooi thuiskomen.

 

Kelly is niet zo’n teer modepoppetje. Ze is gek van sporten. Skeeleren op straat, krachttraining in de sportschool. En als beroep heeft ze gekozen voor marechaussee. Ook een vak waarbij er wel wat van je wordt verwacht.

 

“Ik help graag mensen. Straks als marechaussee. Maar ook nu in de voorbereiding op de finale 25 maart. “De organisatie van de ‘Beauty van Zuid Holland’ is erg druk met goede doelen. Zoals de Stichting Haarwensen. Kinderen die door een ziekte geen eigen haar meer hebben krijgen een pruik”. De kandidaten zijn daar naast de catwalk trainingen en fotoshoots ook druk mee. Zelf organiseert Kelly ook activiteiten voor het goede doel.

 

Je kan Kelly ook helpen aan de overwinning. Door te sms’en’: Poll ZuidHolland Kelly naar 3010. De stemmen worden voor 20% meegeteld in de finale. Kijk voor het stemmen op: www.missbeautynetherlands.com