Stem en help Don Bosco aan de Kans Inspiratieprijs

Don Bosco Rijswijk zet zich in voor de jeugd. Niet alleen in de vakanties, maar alle dagen met tal van activiteiten. Daarvoor is het centrum aan het Julialaantje genomineerd voor de Kans Inspiratieprijs, een geldprijs van ING helpt Nederland vooruit. En dat gunnen Don Bosco. Dus, heb je een minuutje? Met elk emailadres kun je hier https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/don-bosco-rijswijk 1x stemmen. Dit kan tot 10 februari, ofwel, alleen vandaag nog tot  vannacht. “Met de prijs kunnen we nieuw sport- en spelmateriaal aanschaffen”, zegt Marlies Cuppen van Don Bosco Rijswijk.

Ontmoeten en Beleven
Met het project Ontmoeten & Beleven zorgen zij dat kinderen met en zonder beperking en kinderen van het AZC samen kunnen spelen op het jeugdcentrum. “We zouden de prijs van ING goed kunnen gebruiken om ons team te trainen in het werken met deze kinderen en om te investeren in nieuw sport- en spelmateriaal”, zegt Marlies Cuppen van Don Bosco Rijswijk

Inzetten voor de jeugd
Marlies: “Don Bosco Rijswijk zet zich is voor de jeugd uit de buurt. “Voor ons is het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, dat verschillen in afkomst, gezondheid en rijkdom er niet toe doen en dat medewerkers en deelnemers samen zorgen voor een geslaagde activiteit. Don Bosco gelooft dat de jeugd de toekomst is. Hiervoor is een goede basis van belang. Wij willen kinderen met en zonder beperking én vluchtelingkinderen samen laten ontmoeten en beleven. Door de kinderen en jongeren samen aan recreatieve activiteiten te laten meedoen overbruggen wij onderlinge verschillen en helpen wij de groepen naar elkaar te laten integreren”.