Spiritueel Alternatief 18 en 19 november in de Broodfabriek

Op 18 & 19 november staat Spiritueel Alternatief met meer dan 250 standhouders in De Broodfabriek, georganiseerd door Paranormaal Alternatief.
Verkoopstands
Ook deze editie zijn er weer vele verkoopstands met spirituele spullen, volgens Paranormaal Alternatief perfect voor de feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan een kaartendeck, smudge-set, edelstenen, kaarsen, drums of een spiritueel boek. Naast de verkoopstands zijn er ook mediums en coaches aanwezig. Daarnaast kan je je hand laten lezen, gemasseerd worden, koffiedik lezen, een aura foto laten maken en nog meer.
Workshops en lezingen
Tijdens Spiritueel Alternatief is er aanbod lezingen en workshops die kosteloos te volgen zijn. Volg bijvoorbeeld de lezing over het ontdekken van je eigen spirituele gaven of leer meer over je tarot jaarkaart van 2024. Schuif aan bij de lezing over Feng Shui een fijne flow in je huis en je leven. Of volg de workshop krachtstokken snijden in hout. Ook kan je tijdens het weekend prachtige ceremonies bijwonen zoals de Rebirthing Ceremonie. Als kers op de taart zij er ook muzikale optredens, kom langs bij de native flute meditation sessies of schuif aan bij Mariam met meditatieve muziek, luisterliedjes, mantra’s.
Klik hier voor meer informatie