Rijswijkse scouting Jaguars gaat radio maken

Vrijdag 14 oktober om 22.00 uur gaat Jaguar Radio ‘on air’ op 106.7 FM. De Explores, jongens en meiden tussen de 15 en 18 jaar, gaan 24 uur radio maken. De uitzendingen komen vanuit het thuishonk van scouting de Jaguars aan het Julialaantje. Met muziek, maar ook met een interview met burgemeester Bezuijen.

Dit radio maken gebeurt in het kader van de JOTA (jamboree on the air), een wereldwijde activiteit voor alle scouts over de hele wereld. Dit weekend staat in het teken van communicatie, met elkaar spreken via een zender en de jeugdleden kennis laten maken met radio maken. Doel van de dag is om ook nieuwe leden binnen te halen.

De Explores zullen 24 uur lang radio maken. Zij hebben een blokschema gemaakt en draaien in shifts. Er zal muziek, nieuws, weer, een interview met onder andere de burgemeester en informatie over de JOTA in het  clubhuis te horen zijn. Plaatjes zijn dat weekend aan te vragen via: 06-82978390

Scouting De Jaguars bestaat ruim 70 jaar en heeft 130 jeugdleden. Daarnaast zijn er 50 vrijwilligers in de vorm van de leiding, het bestuur en de helpende handjes bij onderhoud terrein en het  clubhuis.