Groot Kinderboekenweekfeest in de bibliotheek in Rijswijk

Van 5 tot en met 16 oktober 2016 is het weer Kinderboekweek met als thema “Opa’s en oma’s: Voor altijd jong!”. De Bibliotheek aan de Vliet sluit de Kinderboekenweek af op zondag 16 oktober met een groot feest met theater, muziek cartoons in de bibliotheek in Rijswijk. Op deze middag kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar met (o)pa en (o)ma vanaf 13:00 uur komen speuren, spelletjes doen, knutselen, aan workshops meedoen of naar een mooi verhaal luisteren. De toegang is voor iedereen gratis!

Theater- en muziekworkshop van Trias

Trias geeft deze middag twee leuke workshops voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Speel opa’s en oma’s die een bijzondere hobby hebben na in de theaterworkshop ‘De hobby van opa en oma’ of zing, dans en maak muziek in de workshop ‘Muziekfruitsalade’.

Strip & Cartoon tekenen en Musicalworkshop van De Ontdekkers

Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de creatieve workshops van De Ontdekkers. Teken een eigen strip & cartoon of zing en dans mee met Shrek, Fiona en Donkey in de musicalworkshop! Deze workshops zijn gratis, maar vergeet niet een plaats te reserveren via de website!

Voorstelling ‘Voor altijd jong’

Tijdens het feest speelt Kindertheater Kaboem! de voorstelling ‘Voor altijd jong’. Kinderen van 5 tot 10 jaar kunnen om 12:30 uur of om 15:30 uur genieten van deze muzikale en sprookjesachtig mooie voorstelling.

Koop vooraf een kaartje via de website, gratis inschrijven tot en met 22 oktober 2016

Kinderen tot en met 17 jaar kunnen gratis lid worden van de bibliotheek. Tijdens de Kinderboekenweek en de herfstvakantie betaalt u ook geen inschrijfgeld voor uw kind. Maak tot en met 22 oktober 2016 gebruik van dit voordelige aanbod!

Kijk voor het gehele programma en het reserveren van kaartjes op www.bibliotheekaandevliet.nl.