Ga naar Drive-In Bioscoop bij In de Bogaard

Iedereen kan nu op vrijdag 21 en 22 zaterdag september naar de Drive-In Bioscoop op het Bogaardplein. Vrijdag 21 september kijk je vanuit je eigen auto de James Bond film ‘Spectre’. Op zaterdag 22 september draaien ze ‘The Blues Brothers’. Wil jij hierbij zijn? Koop of win een toegangskaart!

Gezellig met een hapje en een drankje
Toegangskaarten zijn voor €15,- per auto, inclusief een hapje en een drankje te koop bij Vishandel Koning, Mooon, Steps en Subway. Wees er snel bij, er zijn beperkt aantal kaarten.

Sparen voor 43 gratis kaarten
Voor beide avonden zijn 42 toegangskaarten te winnen door een volle spaarkaart in te leveren! Deze week worden spaarkaarten huis aan huis verspreid. Heb je geen spaarkaart ontvangen of wil je een nieuwe spaarkaart? Bij alle winkels in het winkelcentrum zijn spaarkaarten te verkrijgen.

Vijf stickers plakken op spaarkaart
In de periode tot en met 16 september ontvang je bij alle winkels in In de Bogaard bij aankoop van minimaal 10 euro 1 sticker. Wanneer je 5 stickers hebt gespaard, is de spaarkaart vol en kan deze ingeleverd worden in de inleverbox in de Prinsenpassage, tegenover J22, onder de roltrap van de MediaMarkt. Hoe meer spaarkaarten je inlevert, hoe groter de kans op een gratis toegangskaart! Op maandag 17 september worden de 84 winnaars bekend gemaakt.