Feel Good Radio verbindt zich aan de ‘Rijswijkse Uitdaging’

Op een mooi stukje Rijswijk hebben de Rijswijkse Uitdaging en Feel Good Radio de handen ineen geslagen voor een actieve samenwerking. Feel Good Radio neemt zitting in de matchgroep en doet verslag van de activiteiten en matches van de Rijswijkse Uitdaging. Het concept van de Uitdaging past perfect bij de wens van Feel Good Radio om een podium te geven aan lokale Rijswijkse initiatieven.

Rochelle Heerema, manager Rijswijkse Uitdaging: “De Rijswijkse Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burginitiatieven en het lokale bedrijfsleven. Er wordt bemiddeld in vraag en aanbod van materialen (bijvoorbeeld kantoorinrichting of andere spullen), menskracht (o.a. extra handen en creativiteit) en kennis (o.a. juridisch, financieel, ICT). De Rijswijkse Uitdaging stimuleert bedrijven om met concrete acties maatschappelijk betrokken ondernemerschap te tonen en daarmee de leefbaarheid in Rijswijk te verbeteren”.

“Als grootste mediaplatform van Rijswijk zijn we trots dat we samen met de Rijswijkse Uitdaging mogen meedenken en de mogelijkheid krijgen ons belangeloos in te zetten om Rijswijkers aan elkaar te koppelen door het bundelen van positieve krachten”, vult Peter de Jong van Feel Good Radio aan.

Heb je als vereniging, stichting, school of zorginstelling een lang gekoesterde wens en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Of wil je als Rijswijkse ondernemer graag maatschappelijk betrokken zijn en iets doen voor de samenleving? Dan biedt de Rijswijkse Uitdaging uitkomst! Neem contact op met de Rijswijkse Uitdaging (www.rijswijkseuitdaging.nl) en samen maken we er een win-win situatie van.