[VIDEO] Bodyvillage bestaat vijf jaar: “Bij ons krijg je in twintig minuten het effect van drie uur sportschool.”

Deze maand viert Bodyvillage hun 5-jarige jubileum. Het sportcentrum, gevestigd in de Rijswijkse Haven, combineert fysiotherapie met anderen diensten waarmee je aan je gezondheid en conditie kan werken. Wij gingen langs.

Unieke diensten
Eigenaar Milko Zonneveld, die al 37 jaar als fysiotherapeut in Rijswijk werkzaam is, vertelt trots over zijn bedrijf: “Wat ons uniek maakt zijn de vele diensten die wij onder een dak aanbieden. Zo zijn wij o.a. de specialist in (chronische) spier-peesklachten. Onze collega Peter maakt bij Fysio Solutions echo’s van onder andere spieren, pezen, zenuwen en gewrichten. Ook bieden wij Bodytec aan, waarbij de klanten een pak aankrijgen dat nat gemaakt wordt. Vervolgens gaan ze sportoefenening doen terwijl ze elektrische impulsen toegediend krijgen. Hierdoor spannen alle spieren aan en kan je bij ons in twintig minuten bereiken wat in de sportschool drie uur zou duren.” Ook biedt Bodyvillage fysio- manuele therapie (Fysio Solutions), gewichtsbeheersing (NewFigure Clinic Rijswijk), pilates, groepstrainingen, bokszaktrainingen en sinds kort TC Cryo behandelingen (plaatselijk vet verliezen) aan.

Haven gebied 
Bij Bodyvillage ziet het team dat niet alleen Rijswijkers maar ondertussen hebben ook bewoners van omliggende gemeenten Bodyvillage weten te vinden. Dit komt volgens hen mede vanwege de vele mogelijkheden en specialisaties op het gebied van fysiotherapie. Ook de locatie speelt een rol. Door de ligging is Bodyvillage makkelijk bereikbaar vanuit Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Pijnacker, Delft en het Westland.”Bodyvillage is gevestigd in het havengebied dat volop in ontwikkeling is en ook wij blijven ons zelf ontwikkelen, zodat we de komende vijf jaar weer door kunnen groeien en klaar zijn voor alle nieuwe bewoners”, aldus het team.

Feest
Het 5-jarig bestaan werd in de eerste week van oktober groots gevierd. Het team: “Zonder patiënten, sporters en cliënten was dit nooit gelukt en daarom vieren we dit de hele week met een lekker taartje voor iedere bezoeker aan Bodyvillage.” Ook bieden ze een aanbieding aan voor Bodytec- sporters: vijf trainingen voor  €100,00. Ben je nog huiverig? “Dan is het altijd mogelijk een gratis kennismakingstraining te volgen. Meld je hiervoor aan via de website.”