Bas en Sacha zamelen geld in voor nieuwe insulinepomp

Bas en Sacha de Vries en gaan aankomende vrijdag koffie gaan verkopen voor de Sytske foundation (www.sytskefoundation.nl). Sytske heeft Diabetes type 1 waardoor zij sinds 2012 nagenoeg blind is en afhankelijk is van een insulinepomp om zo haar bloedglucosewaarden onder controle te houden.

Bas en Sacha: “Wij hebben Sytske de afgelopen jaren gevolgd op facebook, tv en door verhalen van familie, zij kennen Sytske persoonlijk. Hierdoor voelen wij ons extra betrokken en haar verhaal sprak ons erg aan. Wij hopen dat Sytske haar doel om 500.000 euro in te zamelen zal halen en dat er op tijd een nieuwe insulinepomp kan worden gemaakt voor haar en haar lotgenoten”.

Daarom zet het tweetal zich graag in voor haar stichting en hopen een mooie bijdrage te kunnen leveren door op Koningsdag bij in Leeuwendaal koffie te gaan verkopen. Hiervan wordt per kopje 50 cent gedoneerd aan de stichting. Dus ben je in de buurt ga er dan zeker even langs, Bas en Sacha staan bij de grote kastanjeboom.  “Wij hopen dat jullie allemaal langskomen vrijdag voor een heerlijk kopje koffie, een cappuccino of espresso”.