Update: Camerabeelden overvallers tabakzaak Lindelaan

Zoals we eerder vandaag meldden zoekt de politie de twee mannen die op vrijdag 25 maart Tabakswinkel Vivant de Linde, overvielen. De overvallers zijn op camerabeeld vastgelegd. Beelden zijn vrijgegeven. Wij tonen ze hierbij. De man die als eerste binnen kwam is zo’n 18 tot 22 jaar oud en 1.80 tot 1.85 lang. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een grijze broek, zwarte handschoenen en zwarte schoenen. En hij had een grote tas van Albert Heijn bij zich.
De tweede overvaller met het wapen is ook zo’n 18 tot 22 jaar en 1.80 tot 1.85 lang. Hij droeg een blauw trainingspak van de voetbalclub Paris Saint Germain, een petje en een capuchon. Verder droeg hij zwarte schoenen van het merk Adidas.

Tijdens hun vlucht zijn de twee op bewakingsbeelden vastgelegd. De overvallers rennen de winkel uit en slaan vervolgens een steegje in dat tussen de Lindelaan en de Van Dijcklaan ligt. Een getuige ging nog achter de overvallers aan en die zag vervolgens in de Ostadelaan een auto met hoge snelheid wegrijden richting de Jozef Israelslaan. Het ging om een Volkswagen Golf of Polo en mogelijk zaten de overvallers daar in.

Dus daarom de vraag of mensen iets hebben gezien van de verdere vluchtroute van de overvallers. Neem dan contact op met de recherche in Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.