Zoek een nieuwe uitdaging in 2017!

Wist je dat het Vrijwilligerscentrum in Rijswijk een zeer uitgebreide vacaturebank heeft. Tijdens een bezoekje aan de website www.vrijwilligerscentrum.nl zal je de enorme verschillende vacatures ontdekken. Totaal hebben zich ongeveer 160 maatschappelijke organisaties ingeschreven.

Overweeg je in het nieuwe jaar vrijwilligerswerk te gaan doen dan ben je hier op de juiste plek. Enkele voorbeelden van organisaties zijn: Museum Bescherming Bevolking, Bibliotheek aan de Vliet, Don Bosco Rijswijk, RZV-Excelsior zwemvereniging, Kinderboerderij Het Akkertje, Feel Good Radio.

Dit is een hele kleine greep. Niet alleen de organisaties zijn onderling verschillend maar ook de vacatures: klusser, taalhuisvrijwilliger, dierenverzorger, overblijfbegeleider, waterhulp, bureauredacteur, zo zijn er nog vele op te noemen. Voor iedereen wat wils.

Neem een moment en ga eens kijken wat de vacaturebank van het Vrijwilligerscentrum in Rijswijk te bieden heeft. Heel goed mogelijk dat je hier een nieuwe uitdaging zult vinden voor het komende jaar!